Nie potrafie wybrac robota, gdy na niego naciskam to nic sie nie dzieje

Błędy ogólne zauważone w grze i na forum.
Tobini
Psia Bestia
Posty: 24
Rejestracja: 26 kwietnia 2015, 16:51

Nie potrafie wybrac robota, gdy na niego naciskam to nic sie nie dzieje

Post autor: Tobini » 17 sierpnia 2015, 16:13

Jak w temacie

Awatar użytkownika
Admin
Administrator
Posty: 466
Rejestracja: 11 stycznia 2015, 13:20
Lokalizacja: Żagań
Kontaktowanie:

Re: Nie potrafie wybrac robota, gdy na niego naciskam to nic sie nie dzieje

Post autor: Admin » 17 sierpnia 2015, 17:40

Aktywny bot znajduje się w warsztacie. Kliknięcie w ikonę koła zębatego w hangarze powoduje wyłączenie starego bota i uruchomienie nowego. Zalogowałem się na Twoje konto i sprawdziłem.

Tobini
Psia Bestia
Posty: 24
Rejestracja: 26 kwietnia 2015, 16:51

Re: Nie potrafie wybrac robota, gdy na niego naciskam to nic sie nie dzieje

Post autor: Tobini » 17 sierpnia 2015, 17:51

Ja jestem na fonie a ty? U mnie jak klikam kolo zebate to nic sie nie dzieje

Awatar użytkownika
Admin
Administrator
Posty: 466
Rejestracja: 11 stycznia 2015, 13:20
Lokalizacja: Żagań
Kontaktowanie:

Re: Nie potrafie wybrac robota, gdy na niego naciskam to nic sie nie dzieje

Post autor: Admin » 19 sierpnia 2015, 19:19

Przyjrzę się temu.

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości