Reset Robota

Wszystko co związane z Forum i/lub Grą. Staramy się cierpliwie wyjaśnić tajniki gry wszystkim użytkownikom.
MPower
Kretostwór
Posty: 2
Rejestracja: 15 marca 2017, 11:38

Reset Robota

Post autor: MPower » 15 marca 2017, 11:39

Siema ,mam pytanko a mianowicie jak dziala reset robota ? Resetuje punkty ktore bede mogl ponownie rozdac ? Czy całkowicie resetuje poziom robota ?

Awatar użytkownika
Admin
Administrator
Posty: 466
Rejestracja: 11 stycznia 2015, 13:20
Lokalizacja: Żagań
Kontaktowanie:

Re: Reset Robota

Post autor: Admin » 16 marca 2017, 13:52

Hej!
Dziękuję za dołączenie do naszej społeczności.
Jeśli chodzi o roboty - każdy z nich posiada jakieś bazowe atrybuty, załóżmy, że masz robota z bazowym atakiem 2 i obroną 1. Wskutek dodawania mu punktów osiąga on atak 5, obronę 2. Reset spowoduje powrót do wartości bazowych, czyli 2 i 1. Nic nie tracisz, zwyczajnie dostajesz możliwość ponownego rozdysponowania punktów.

MPower
Kretostwór
Posty: 2
Rejestracja: 15 marca 2017, 11:38

Re: Reset Robota

Post autor: MPower » 16 marca 2017, 15:03

Okej dziękuje za odpowiedz . Temat do zamknięcia :D

Zablokowany

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości