sortowanie robotów

Tunele za szerokie, eksploracje za łatwe, a wydobycie za szybkie? Porozmawiajmy.
Rozdierducha
Pyskacz zwiadowca
Posty: 19
Rejestracja: 18 czerwca 2017, 02:07

sortowanie robotów

Post autor: Rozdierducha » 13 czerwca 2018, 23:24

Przydałaby się możliwość sortowania robotów w hangarze. Najlepiej z możliwością ustawienia ich w dowolnej kolejności. Nie trzeba by wtedy najczęściej używanych szukać Bóg wie gdzie.

Horton
Nietoperz
Posty: 85
Rejestracja: 09 stycznia 2018, 22:53

Re: sortowanie robotów

Post autor: Horton » 18 października 2018, 11:10

Potwierdzam, upierdliwe jest jak masz 3 roboty typu bonus tylko do obrony alfa, potem beta i potem gamma poprzecinane kolejnościowo robotami z dodatkami do wyrdobycia albo bonusu do obrażeń czy bonusu do celności w walce. Robi się bałagan szczególnie że robota nie można nijak nazwać. Proponuję dodać możliwość zmiany w nazwie robota i wprowadzić sortowanie alfabetycznie i cyfrowo (przykładowo jak ktoś ponazywa sobie roboty 1, 2, 3 i 4 to żeby mu po kolei te roboty na liście występowały) a nie po kolejności znajdywania jak jest do tej pory

Awatar użytkownika
Admin
Administrator
Posty: 466
Rejestracja: 11 stycznia 2015, 13:20
Lokalizacja: Żagań
Kontaktowanie:

Re: sortowanie robotów

Post autor: Admin » 09 marca 2019, 16:09

Myślę, że to zostało rozwiązane :)

Planuję jeszcze dodać opcję dodania bota do ulubionych, wtedy będzie się on wyświetlał na górze listy.

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości